The December List | Liefs, Swaen
01 december, 2013 | Geplaatst in INSPIRATION

Het is alweer december, de fijne feestmaand! Vorige week meende ik dat het nog weken zou duren voordat het zo ver was, maar daar is hij al. Ik heb een aantal leuke dingen op de planning staan en ik heb hier een lijstje voor jullie met fijne dingen. Want lijstjes zijn gewoon fijn!large

 • Sinterklaas vieren.
 • Nog maar 3 weken school tot het kerstvakantie is.
 • Een verjaardag op Terschelling van een lieve vriendin.
 • Een dagje Zwolle.
 • Met mijn lief in de auto naar Zweden toe.
 • Mijn gastouders weer zien!
 • Kerst vieren in de auto met mijn lief.
 • Nieuwjaar met z’n zessen vieren in een huisje in de sneeuw.
 • Anderhalve week zonder Internet doorbrengen (lijkt me eigenlijk best wel eens fijn).
 • Uitslapen.
 • Thee drinken.
 • Lekker eten.

Ik heb veel zin in deze maand maar, zoals ik al zei, zal ik in de kerstvakantie geen internet hebben dus zal het hier ook een beetje stil zijn. Eerst maar lekker genieten van al het fijne dat er komen gaat!

Liefs, Swaen

link4 reacties op “The December List”  2 december 2013

  Een hoop leuke dingen in het vooruitzicht dus! Vooral je trip naar Zweden lijkt me super, dat land staat al jaren op mijn travelwishlist!  2 december 2013

  Ah december! Je hebt heel veel mooie dingen in het vooruitzicht, veel plezier in Zweden! Daar wil ik ooit ook nog eens naartoe gaan!  2 december 2013

  Wat gaaaf dat je naar Zweden gaat! :) Liefs  3 december 2013

  Leuke lijst. Een hele fijne December-maand gewenst