This month was a good one #3 | Liefs, Swaen
06 mei, 2015 | Geplaatst in DIARY

thismonthwasagoodoneApril was mijn laatste maand in Melbourne! Gekke gedachte, want nu is het alweer afgelopen en begint het gewone leven weer. Daarom kijk ik met veel plezier terug op april, want wat was het weer een fijne maand!

♥ Ik was op vakantie, daar hebben jullie inmiddels hier en hier over kunnen lezen.

♥ Ik ontmoette een Fries meisje en samen hadden we heel veel lol!

♥ Ik ging in mijn eentje de stad in om musea te bezoeken en met een boek op Federation Square in de zon te zitten, dit was echt overheerlijk en zo relaxed!

♥ Op een mooie zondag ging ik naar een Australian Rules Football wedstrijd van Eidan. Wat is dat een gave sport, hadden we dat maar in Nederland. Ik vind het 100x leuker dan voetbal, hier gebeurt tenminste wat, actie!2015-04-12 15.09.15 (Large)

♥ Ik liet een navelpiercing zetten! En ik ben er nog steeds super blij mee.

♥ Samen met een collega van het Boat House ging ik naar Melbourne Sealife, wat een lol hadden we tussen alle mooie visjes.

♥ En met dezelfde collega ging ik naar de Dutch Orange Day in Melbourne, een kleine versie van Koningsdag met heel veel Nederlands eten.

♥ Op 25 april was ik om 6 uur ’s ochtends bij de Dawn Service ter ere van de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Ondanks de regen was het heel erg indrukwekkend en ik ben super blij dat ik zo vroeg was opgestaan, ik had namelijk een prachtig plekje.2015-04-25 06.05.14 (Large)

♥ Ik had mijn laatste dag op de basisschool… Wat mis ik die schatjes!

♥ Ook bezocht ik een vriendin op het platteland, wat een heerlijk waar was het daar! Zon en 25 graden!DSC_0849 (Large)

♥ Ik ging mee op een schoolkamp naar Canberra als leiding. We bezochten heel veel musea en ik heb zo veel geleerd over Australië. Vooral het War Memorial was erg indrukwekkend.2015-04-29 14.12.37 (Large)

♥ Ik dronk op mijn laatste dag in Melbourne drankjes in een rooftopbar met een vriendin. Wat een geweldig uitzicht was dat, een topafsluiting van mijn tijd in Australië.

♥ En nu ben ik weer lekker thuis, na een lange vlucht was het heerlijk om iedereen weer te zien. Helaas kon ik niet echt slapen tijdens de vlucht, want die stoelen zitten echt heel naar. Maar volgens mij ben ik nu wel weer in mijn oude ritme, maar een hele kleine jetlag voor mij!thuis (Large)

Maandag begint school weer, ik vind het nog een beetje raar dat ik weer druk aan de slag moet. En stiekem mis ik Melbourne heel erg. Ik wil heel snel weer terug!

Liefs, Swaen0 reacties op “This month was a good one #3”