This month was a good one #7 | Liefs, Swaen
02 oktober, 2015 | Geplaatst in DIARY

thismonthwasagoodone

September is echt voorbij gevlogen, van blote benen in het begin van de maand, naar dikke sjaals aan het einde. Ik heb weer van alles gedaan, en dat heb ik in een klein overzichtje voor jullie gezet. Lees je mee?

♥ Ik had twee roeiwedstrijden met mijn roeiteam, en beide keren hadden we heerlijk weer. Op 10 oktober heb ik nog een wedstrijd in Amsterdam, dus voor de bloggers die zin hebben om mij aan te moedigen: kom langs! Het is een race van zo’n 23 kilometer door de grachten, ik ben benieuwd.wpid-wp-1443789395303.jpeg

♥ Ieder jaar hebben we een studieweekend met mijn orkest, dit jaar deed ik met een kleine commissie de organisatie van de bonte avond. En het resultaat was echt super leuk, iedereen enthousiast. Op 11 oktober hebben we een optreden, kom je ook luisteren?

♥ Avondjes thuis met J, samen op de bank en serie kijken! Op het moment kijken we Vikings, en iedere keer als ik het zie wil ik weer terug naar Scandinavië en wil ik zeilen in een Vikingschip.

♥ En tijdens dat serie kijken was ik eigenlijk constant aan het haken. Ik heb inmiddels weer een aantal knuffeltjes af en ik heb een aantal glazen potjes omhaakt. Nu kunnen er kaarsjes in.insta

♥ Ik was zes jaar samen met mijn vriend! Dit vierden we door lekker uit eten te gaan met z’n tweetjes.

♥ Het is weer herfst! Voor mijn huis staat een mooie boom die nu echt prachtige kleuren heeft. Zeker een week terug, wat is de herfst toch mooi.

Dit was hem weer, volgende maand weer een overzichtje. Ik weet dat het de afgelopen tijd niet heel druk is, maar ik probeer weer een beetje in de flow van willen in plaats van moeten te komen. Gewoon afwachten dus! Tot snel!2 reacties op “This month was a good one #7”    18 oktober 2015

    Gefeliciteerd met jullie 6-jarig-samenzijn! Ik vind je haakwerkjes zo leuk!    9 november 2015

    Wat gaaf die foto van het roeien! En gefeliciteerd met jullie zes jaar samen; op naar nog véél meer!