To infinity and beyond | Liefs, Swaen
21 augustus, 2013 | Geplaatst in FASHION

Ik deed onlangs mee aan een give away op de facebookpagina van Emilia en, je raad het al, ik won! Ik mocht een armbandje of kettinkje naar keuze uitzoeken op Eightyfour Collection, een super leuke webshop.P1060265Ik koos voor dit mooie goudkleurige infinity-armbandje. Ik ontving hem heel snel met de post en deed hem natuurlijk gelijk om. Hij past trouwens ook heel mooi bij mijn OOZOO-horloge, daar had ik nog geeneens bij nagedacht. Dit mooie armbandje ga ik veel dragen, daar ben ik zeker van!

Liefs, Swaen9 reacties op “To infinity and beyond”  21 augustus 2013

  Supermooi armbandje! Past inderdaad goed bij je horloge! :)  21 augustus 2013

  Wat super leuk!!  21 augustus 2013

  Leuk, mooi symbool  21 augustus 2013

  Gefeliciteerd! Het armbandje staat inderdaad leuk bij het horloge! Ik kocht voor het laatst ook een armbandje en kwam er eenmaal thuis achter dat ‘ie heel goed paste bij een andere grote armband :) Liefs  21 augustus 2013

  Tof, gefeliciteerd! ;)  23 augustus 2013

  Leuk! Matcht goed met je horloge. Vind het zelf altijd leuk om armcandy te hebben dat matcht bij mn horloge. Krijg je echt een ‘festival’ aan je arm;).  25 augustus 2013

  Leuk! Infinity armbandjes en ringen zijn te tof!
  Gefeliciteerd met je prijs :)  26 augustus 2013

  heel leuk horloge!  26 augustus 2013

  Ik vind die infinity armbandjes altijd super leuk :D Moet er zelf ook nog eens eentje kopen :)