Weekendje weg geweest | Liefs, Swaen
21 mei, 2012 | Geplaatst in PHOTOGRAPHY

Ik ben er weer, wat een heerlijk weekend was het in het huisje. Hier komen de eerste foto’s! Het huisje is van mijn gastgezin en zij gaan er ieder jaar een aantal keer heen. Dit was de eerste keer dit jaar dat we er heen gingen en ik heb er van genoten. 10 jaar geleden was ik er ook eens geweest met mijn familie, en ik herinnerde me nog een aantal dingen, maar wat is je kijk op dingen anders als je 10 bent en alleen maar hutten wilt bouwen en ik bomen wilt klimmen. 
Vandaag heb ik nog een dagje vrij en daarom ga ik naar vriendinnen toe om voor school aan de slag. We gaan een film over apartheid in Zuid-Afrika maken. Aankomende vrijdag heb ik mijn re-entry kamp in Stockholm: alle uitwisselingsstudenten gaan daar heen, het wordt de eerste keer dat we allemaal weer samen zijn, na het eerste weekend dan dat we hadden in augustus. En dan begint er al snel een eind aan mijn tijd hier te komen. Ik probeer nog zoveel mogelijk te posten, maar het gaat moeilijk worden.
  
Het huisje

De oprijlaan

Zweedse wimpel in top

De ‘lekstuga’ (speelhuisje) in de achtertuin

Keuken, helaas konden we het kraanwater niet drinken, dus hadden we van die grote flessen gevuld.

Woonkamer, met zusjelief

De slaapkamer van zusjelief en mij

Achterkant van het huisje

Mooie oude ladders

De oude kelder, nu is het een dassenburcht

En het oude toilet buiten, gelukkig is er nu eentje in het huisje.9 reacties op “Weekendje weg geweest”