Weekly Photos Week 19 | Liefs, Swaen
13 mei, 2013 | Geplaatst in SWAEN

weekly photos bannerUit de poll op mijn blog (stemmen kan nog steeds!) kwam dat jullie wekelijkse foto’s een erg leuk idee vinden. Ikzelf zat er al een tijdje over te denken en nu gaat hij hier ook op de blog komen! Als jullie mij volgen op Instagram hebben jullie ze misschien al voorbij zien komen, maar hier staan ze in een overzichtje. Enjoy!

week 19 31. Met mijn dansgroep ging ik optreden in het Gronings Museum, dit was ter ere van de afsluiting van een expositie met Scandinavische schilderijen. Vandaar ook mijn Zweedse klederdracht. 2. IJsjes eten met mijn lief, helaas moest hij weer naar het eiland. 3. Het was zulk heerlijk weer dat ik in mijn rokje naar huis ben gefietst vanaf stage.

week 19 44. Mijn nieuwe stempeltjes, ze zijn al voorbij gekomen op de blog. 5. Nu het zulk mooi weer is fiets ik naar een bushalte verderop, met mijn vrolijke broek. 6En met mijn nieuwe shorts! Ik vind hem erg leuk, voor maar 14,90 bij de C&A.

week 19 57. Late night snack: cruesli met vanille yoghurt, gewone yoghurt en kaneel. 8Nog steeds blij met mijn lay-out, zo nu en dan even reclame maken. 9. Ik ging door mijn foto’s van Zweden vorig jaar, en toen vond ik dit heerlijke ijsje. En dit is maar één bolletje! Ik wou dat ze overal zo royaal waren.

week 19 610. Dit was al mijn bagage voor mijn weekend Terschelling, niet slecht he?! 11. Helaas waaide het veel te hard om de HT-race te roeien, maar een feestje was het wel! Dit is het uitzicht vanuit de kamer van mijn lief, wat een prachtige luchten (met veel regen en wind). 12. Moe maar wel met een goed kapsel. Ik had gisteren namelijk de 7 uur boot (’s ochtends!!) en moest daarna nog werken en lessen voorbereiden voor vandaag.

Zo, dit was de eerste dan! Hoe vinden jullie het? Ik ben namelijk nog wat aan het zoeken hoe ik de foto’s het beste neer kan zetten. Nu heb ik ze in mini-collage’s gemaakt maar ik vind dit toch niet helemaal top. Hebben jullie ook zoiets op je blog? En hoe doe je het dan met de foto’s?

Liefs, Swaen9 reacties op “Weekly Photos Week 19”  13 mei 2013

  Ik vind het leuk!! Ik plaats gewoon een aantal foto’s onder elkaar.  13 mei 2013

  Ja leuk. Gave broek heb je daar aan btw! XX  14 mei 2013

  Erg leuk foto overzichtje!  14 mei 2013

  Erg leuke foto’s! :) Ze zijn alleen een beetje wazig, of ligt dat aan mijn computer? (kan wel hoor, mijn beeld doet af en toe zo raar!)


  mei 14th, 2013

  Ik zag het zelf ook, maar het ligt geloof ik ook aan mijn telefoon. Zo goed is die camera nou ook weer niet…  14 mei 2013

  Ik vind het leuk gedaan hoor, zo! Die broek van nummer 5 heb ik ook, heerlijke broek!  14 mei 2013

  Super leuk gedaan! Echt leuk dat je het nu ook op je blog hebt, het is namelijk altijd een van mijn favoriete posts! :) En dat ijsje mmmm! Liefs


  mei 14th, 2013

  Ik vind het zelf ook altijd zo leuk om te zien, dus daarom heb ik hem er nu ook maar op gedaan!  14 mei 2013

  Wat gaaf dat je mocht optreden in het museum! Die ijsjes zien er ook erg lekker uit, krijg meteen trek erin! Jammer van het weer dan weer nu haha

  ♥ Saskia