Weekly Photos Week 25 | Liefs, Swaen
24 juni, 2013 | Geplaatst in SWAEN

weekly photos bannerHet was eventjes stil met mijn wekelijkse foto-updates, simpelweg omdat ik geen foto’s maakte! Ik leefde de afgelopen weken alleen maar achter mijn laptop om verslagen te typen en deed niets boeiends. Deze week moest ik veel leren (en deed ik veel leerontwijkende dingen). Kijk maar mee!

01

1. Ik had afgelopen maandag een toets gemaakt (die ik gehaald heb!) en was alweer vroeg thuis. Toen heerlijk buiten zitten om met school bezig. Het werd alleen snel te warm dus weer naar binnen verhuisd! 2. Ik had deze shorts al heel lang maar eigenlijk pasten ze me niet goed, zaten veel te wijd en hij zakt me zowat van de heupen. Nu heb ik eerst de pijpen een stuk strakker gemaakt, nu nog een manier vinden hoe ik dat ga doen met de middel. 3. En als avondeten at ik pannenkoeken! Mijn moeder vroeg me om ze te bakken, aangezien ik nu een professionele pannenkoekenbakster ben.

02

4. Ik speel hobo en ik ben afgelopen week weer eens bezig geweest om rieten te maken. Wat een moeilijk en precies werkje is het, ik ben er nog niet erg goed in maar het begint te komen! 5. Weer eens een leuk lakje op mijn nagels. 6. Hij heeft inmiddels zijn eigen post gehad: mijn prachtige horloge! Ik ben er zo blij mee!03

7. Mijn tentamenweken komen er aan. Ik heb er op zijn minst 10, echt veel te veel. Het leren wil totaal niet meer, yek! 8. En dan ook nog eens zulk saai weer! Dat wil toch helemaal niet, mijn motivatie was op en ik deed uiteindelijk niets… 9. Gelukkig haalde mijn moeder aardbeien, dus was er toch weer wat zomer in huis. Zo heerlijk! Inmiddels zijn er al twee doosjes op, en dat in een paar dagen!
0410. Weten jullie nog dat ik in de tag vertelde dat ik mijn droomsandaaltjes had gevonden? En nu heb ik ze ook gekocht! Ze zijn van Fred de la Bretoniere en ze lopen goddelijk! 11. Ik was de hele middag druk met een cursus en vond dat ik na het avondeten een lekker toetje verdiende. 12. Een mooie quote achterop mijn agenda: ‘best book I read in a very long time, and I read a lot’ – W. Shakespeare. Ik ben echt gek op boeken en deze quote spreekt mij erg aan.

Dat was het alweer! De komende drie weken zijn dus heel veel toetsen en nog een aantal verslagen. Ik ga proberen om toch regelmatig berichtjes te plaatsen!

Fijne week,

Liefs, Swaen15 reacties op “Weekly Photos Week 25”  24 juni 2013

  Hmmm pannenkoeken! Lekker :D  24 juni 2013

  Leuk om te zien! En ik zie aardbeien. Love it!  24 juni 2013

  leuke fotos! je sandaaltjes zijn mooi!  24 juni 2013

  Ik ben nog steeds super jaloers op je horloge. :3 En die sandaaltjes vind ik ook best wel leuk. ^^  24 juni 2013

  Wat een mooi horloge! Vooral die kleur!  24 juni 2013

  Leuke foto’s en je nieuwe horloge ziet er heel mooi uit!!  24 juni 2013

  Leuk de nagellak.
  Fijn foto overzichtje  24 juni 2013

  Leuke foto’s! Heel veel succes met je tentamens :)  25 juni 2013

  Leuke foto’s! En ooooh sandaaltjes van Fred :D Ik houd van dat merk, zulke mooie schoenen. Ik houd wel iets minder van de prijskaartjes aan de schoenen trouwens…


  juni 25th, 2013

  Haha, ja, ik had hetzelfde met de prijs. Ging laatst weer langs de winkel en zei tegen mezelf dat ik ze mocht hebben als ze korting hadden. Je raadt het al… :P  25 juni 2013

  Leuke foto’s en succes met je tentamens!  25 juni 2013

  Jeetje wat veel tentamens! Heb je het een beetje overleefd? X


  juni 25th, 2013

  Ik heb er pas 3 gehad.. Morgen weer 3 en dan ben ik op de helft…  25 juni 2013

  Leuk weer om te zien/lezen! Ik heb net de hele tijd op internet naar mooie sandaaltjes gekeken, maar ik dé sandalen heb ik nog niet gevonden.. nog even verder kijken dus ;) Die van jou zijn trouwens wel echt super leuk!! Liefs  26 juni 2013

  leuke foto’s!