Who are you? | Liefs, Swaen
18 september, 2013 | Geplaatst in AND MORE

who are youJullie kennen mij zo langzamerhand al aardig, maar eigenlijk ken ik jullie nog niet zo goed. Sommigen van jullie hebben blogs die ik volg, maar lang niet allemaal. Daarom ben ik wel benieuwd naar wie jullie zijn, hoe jullie op mijn blog zijn gekomen, hoe lang jullie me al volgen en wat jullie er van vinden! Ik kijk uit naar jullie verhalen!

Liefs, Swaen5 reacties op “Who are you?”  18 september 2013

  Ik ben idwerd en volgens mij kwam ik via girlscene een keer op je blog, misschien al wel een jaar geleden. ohja en stiekem “stalk” ik je want ik zit wel eens bij je in de bus *oeh creapy*

  Ik vind je blog erg leuk om te lezen en je bent eigenlijk 1 van de weinigen hier uit de omgeving met een blog, dat maakt het extra leuk ;)


  september 18th, 2013

  Haha, wat leuk! Grappig dat je mij dan ook herkent :P Volgende keer moet je het toch zeggen hoor als je me ziet!  20 september 2013

  Ik ben Isabel, ik volg je al behoorlijk lang… (ik ga echt geen moeite doen om uit te rekenen hoe lang juist. :p) Hoe ik net op je blog terecht ben gekomen weet ik niet meer, aangezien dat al zo lang geleden is.
  Maar ik vind je blog echt enorm leuk om te lezen omdat hij net dat ietsje anders is dan al de rest. ;)  22 september 2013

  Hai, ik ben Evey en weet niet mee hoe en hoelang ik je blog (ben)gaan volgen… Anyways, keep up the good work!  22 september 2013

  Ah kijk, dat is wel leuk! Wel, ik ben dus Ilse. Ik heb een blog over boeken, ik post er nu en dan foto’s en ook wel verhalen met mijn belevenissen. En daarnaast nog hersenspinsels!