14/15 it is! | Liefs, Swaen
05 juli, 2014 | Geplaatst in STATIONERY

agenda 1Ik liet afgelopen week al zien dat ik een agenda had gekocht maar dat ik er nog wat mee wilde doen. Dat heb ik gedaan! Ik haalde mijn tape uit mijn kast en ging lekker buiten zitten prutsen, want het was zulk lekker weer. Ik ging aan de tuintafel zitten en begon met plakken, want een idee had ik al.

agenda 4 (Large)Ik had deze 4 leuke tapes gekocht bij de Hema, tegelijk met toen ik de agenda kocht, en ik vond ze erg vrolijk. Ik besloot om van deze tapes de getallen 14 en 15 te tapen, dan is het echt duidelijk een agenda. Nu moet ik wel zeggen dat ik de tape iets minder vond. Zeker de oranje en de mintgroene. Ze lieten steeds weer los, terwijl ik dat anders nooit heb met tape. Helaas zag ik toen ik geplakt had dat het niet helemaal recht was… Ik denk dat ik nog met plakplastic de buitenkant ga kaften, zo blijft hij toch wat mooier en is hij ook wat sterker aangezien het eigenlijk gewoon een schrift is.

De binnenkant is heel erg simpel, het is een agenda waar ik veel afspraken in kwijt kan. Ik heb de binnenkant nog een beetje opgeleukt met verschillende tapes op de randen van de pagina’s. Misschien ga ik hem trouwens nog verder opleuken, maar meestal gebeurt dit tijdens het schooljaar. Ik ben benieuwd wat voor leuke afspraken hier in komen!

agenda 5Normaal koop ik eigenlijk nooit zo vroeg een agenda, maar aangezien ik deze zomer bij verschillende bedrijven werk is het toch handig om dit goed te plannen. Een gelukje: de agenda’s van de Hema gaan gelijk door waar de oude is opgehouden. En laat ik nou net vorig jaar ook eentje van de Hema hebben.

Ik vind de collectie van de Hema zo leuk, hebben jullie al leuke schoolspullen gekocht?

Liefs, Swaen10 reacties op “14/15 it is!”  5 juli 2014

  Leuk :D  5 juli 2014

  Heel leuk gedaan zeg! En ze hebben erg mooie kantoorspulletjes bij Hema. Ik heb er laatst ook heel wat gekocht.. couldn’t resist!  6 juli 2014

  Ghèh, tofheid! Die tape van de HEMA die loslaat? Wat jammer! Ik heb het wel gehad met washitape van andere winkels, vooral op een gladde ondergrond. Die schriftjes heb ik overigens ook! Zat in zo’n pakket dat je kon kopen voor vijf euro. =)  11 juli 2014

  Wat heb je hem tof opgeleukt. Ik had vorig jaar precies dezelfde agenda en heb hem toen ook met tape versierd. En heb dit jaar dezelfde tape gekocht :) Wat stom dat het loslaat, heb ik gelukkig nog geen last van gehad. Wel slecht zeg. Maar slim om hem dan nog eens te kaften (met dat doorzichtige spul bedoel je toch?). Je bent in ieder geval klaar voor het nieuwe schooljaar :)  12 juli 2014

  De HEMA heeft zulke leuke spullen. Wel jammer dat de tape niet goed plakt.
  Je agenda ziet er leuk uit zo.  23 juli 2014

  Super leuk gedaan, lekker creatief!!!

  Liefs x
  http://www.blogbymerdjelin.nl (doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)  28 juli 2014

  Heel erg leuk gedaan!


  augustus 4th, 2014

  Ik heb je trouwens genomineerd voor ‘de liebster award’: http://bycjs.nl/de-liebster-award/  16 augustus 2014

  Leuk gedaan zeg! Ik versierde mijn agenda’s ook altijd. En nu ik niet meer op school zit, vind ik de schoolspullen van HEMA nog steeds super leuk, heb voor het laatst nog een notitieboekje gekocht omdat ik ‘m zo leuk vond hihi.
  Liefs!  25 september 2014

  ieder mens zou eigenlijk washi tape moeten hebben :)
  ziet er goed uit!