40 dagen vroeg opstaan – update | Liefs, Swaen
11 maart, 2016 | Geplaatst in CHALLENGE

De 40 dagen zijn nog niet voorbij, nog zo’n twee weken tot Pasen, maar ik vond het tijd worden voor een update. Mijn doel was om 40 dagen lang om half 8 op te staan. Nu zullen sommigen van jullie dat niet zo vroeg vinden, maar als je weinig contacturen hebt en je dus eigenlijk ook de hele dag in je bed kunt liggen is half 8 ineens wel erg vroeg.

London

Ik ben inmiddels over de helft en ik moet zeggen dat het me alles meevalt. Dit zei ik de eerste dagen niet, wat vond ik het toen nog lastig. Maar nu ik het langer doe gaat het gemakkelijker. Het scheelt ook dat ik in de weekenden veel dingen gepland had waardoor ik op tijd de deur uit moest.

Nog iets wat zeker helpt is het feit dat het ’s ochtends al vroeg licht is. Hierdoor word ik steeds ruim voor de wekker wakker, wat een heerlijk gevoel is dat. Op die manier heb ik echt nog iets aan mijn dag en ik merk dat mijn productiviteit omhoog schiet, zo werk ik ik steeds meer verslagen weg en heb ik zowaar tijd over aan het einde van de dag.

Nog een paar weken, zou het dan echt een gewoonte zijn geworden? Ik ben erg benieuwd!0 reacties op “40 dagen vroeg opstaan – update”