Boots boots boots | Liefs, Swaen
18 september, 2015 | Geplaatst in FASHION

DSC_1865Ik mag van mijzelf iedere herfst/winter een goed paar schoenen kopen. Zo’n paar die maar niet kapot gaat, hoe vaak je ze ook aan hebt. Ik had al rondgekeken en wist wat ik wilde, nu nog het perfecte paar, en ik vond ze.

DSC_1864Ik zag bij de Dolcis deze mooi schoenen staan van het merk Poelman, een merk dat ik nog niet kende. Ik vind ze lekker stoer en ook weer een beetje chique tegelijkertijd. De hak heeft voor mij de ideale hoogte, ik ben namelijk 1 meter 80 lang, en om dan ook nog eens hele hoge hakken te dragen, nee. Deze hak is 4 centimeter hoog en lekker stevig, aangezien ik voor mijn werk heel veel sta is dat ook fijn. Ik was bang dat ze me heel los zouden zitten aangezien er geen veters zijn, maar het elastiek aan de zijkant is gelukkig erg stevig en de schoen past mij perfect. Ondanks mijn smalle voeten.

DSC_1863

Dus ik kocht ze en nu mag ik de eerste tijd niets meer kopen, behalve mijn boodschappen natuurlijk. Toen ik ze aan had naar mijn werk kreeg ik gelijk van een aantal leerlingen al complimenten op mijn schoenen, altijd leuk natuurlijk! Deze boots gaan nog heel vaak aan! Zoals ik al zei komen ze bij de Dolcis vandaan, hier een linkje. Wat vinden jullie er van?

 3 reacties op “Boots boots boots”