I made… gehaakte onderzetter | Liefs, Swaen
09 november, 2015 | Geplaatst in I MADE

Toen ik op kamers ging hebben mijn ouders mij een theepot beloofd en een paar weken terug kreeg ik er eentje. Daar hoorde ook een onderzetter bij vond ik, anders krijg je van die kringen op tafel. Mijn moeder had er nog wel eentje zei ze, zo’n kurken. Maar toen ik die op tafel had liggen bleef die plakken.  Daar heb ik iets op bedacht!

wpid-2015-11-09-12.10.12-1.jpg.jpg


Mooie theepot is het hè! Er past 1,7 liter thee in, dus deze theeleut is helemaal tevreden!

Zoals je hieronder kunt zien heb ik twee keer dezelfde vorm gehaakt, maar dan met verschillende kleuren. Ik had hier geen patroon van en ben gewoon begonnen, al waren ze wel een beetje te groot geworden. Ach, dat zie je niet als er een theepot op staat. Vervolgens heb ik ze op elkaar genaaid en de kurken onderzetter er in gestopt, je ziet hem er nog een beetje doorheen. En klaar! Het was een leuk projectje voor tussendoor en ook zo gemaakt.wpid-2015-11-09-12.10.11-1.jpg.jpg wpid-2015-11-09-12.10.11-2.jpg.jpgNu kan ik weer verder met mijn andere projecten. Ik ben namelijk ook nog bezig met een grote granny square sprei, een paar sokken, onderzetters voor een vriendin en nog een aantal mutsen om te verkopen. Ik houd mezelf wel bezig ja! Ik haak iedere avond wel even, en soms wordt dat ‘even’ een stukje langer. Ach, ik vind het heerlijk!

Liefs, Swaen2 reacties op “I made… gehaakte onderzetter”    1 december 2015

    O, wat leuk! Ik kan dus niet haken en elk haakwerkje dat ik langs zie komen vind ik gaaf, haha. Maar deze vind ik ook qua kleuren en design helemaal leuk :-)    5 december 2015

    Oh ziet er echt superleuk uit, mama moet me nog altijd leren haken dus een onderzetter maken zou al een goed begin zijn! En die theepot is echt te cute :D