Dear Diary #12 | Liefs, Swaen
27 november, 2013 | Geplaatst in SWAEN

dear diaryIk heb weer flink vooruit gewerkt met mijn schoolwerk, dus weer tijd om te bloggen! Ik vond het weer tijd voor wat foto’s van mijn afgelopen week. Een week waarin ik naar stage ging, post kreeg en een weekendje naar mijn favoriete eiland ging! Kijk je mee?

c1Ik ben weer aan het haken geslagen, vorig jaar was ik begonnen met een kussen, nu maak ik de andere helft, zo ver ben ik al! / De mooie lucht toen ik vanaf stage weer naar huis ging. / Mijn kleine boekje, die hebben jullie al kunnen zien hier.
c2Mijn lieve ‘zus’ uit Zweden stuurde me weer een mooie brief, over een maand zie ik haar weer! / Fijne kaarsjes op mijn kamer, zo’n fijn sfeertje. / Tijdens het geven van bijles kroop de kat op tafel en besloot te gaan slapen. Wat een schatje is het toch.c3En ik ging op weg naar Terschelling! Eindelijk weer. Ik nam ’s ochtends vroeg de snelboot en was er dus zo! / The Perks of Being a Wallflower, een erg mooi boek! / Wandeling over het Groene Strand, genieten!

c4Nog meer Groene Strand / Tijdens een strandrit naar het Amelander Gat kwamen we langs het drenkelingenhuisje. / Een eindeloos leeg strand, lekker rijden met de auto.
c5Kopje thee, heerlijk opwarmen. / Dag lief, dag Terschelling! Tot snel! / Mijn vouwkunsten, een opdracht voor mijn leerlingen.

Dit was hem alweer! Veel fijne foto’s, ik word ook helemaal blij als ik ze weer terug kijk. Ik probeer om weer wat meer te schrijven, maar helaas hebben ze op school bedacht dat ik nog wel meer projecten en dergelijke kan doen. Tsja, het zal wel moeten. Maar ik doe zeker mijn best om fijne artikelen voor jullie te schrijven.

Liefs, Swaen

Liefs, Swaen7 reacties op “Dear Diary #12”  28 november 2013

  Leuke foto’s! Lijkt me heerlijk om met dit koude weer lekker op een eiland over het strand te wandelen..  28 november 2013

  Leuke foto’s! Lijkt me heerlijk om met dit koude weer lekker op een eiland over het strand te wandelen..  28 november 2013

  Leuke foto’s! Lijkt me heerlijk om met dit koude weer lekker op een eiland over het strand te wandelen..  28 november 2013

  Geweldig mooie foto’s! Terschelling wil ik ook nog een keer heen.  29 november 2013

  Fijne foto’s inderdaad, Terschelling ♥  29 november 2013

  Fijne foto’s inderdaad, Terschelling ♥  1 december 2013

  Leuke foto’s, vooral die van Terschelling! Waddeneilanden blijven gewoon leuk, een stukje vakantie zo dichtbij… Succes met je nieuwe schoolprojecten!