Dear Diary #13 | Liefs, Swaen
10 december, 2013 | Geplaatst in DIARY

dear diaryWeer een diary, dit keer een kleintje. Ik heb de afgelopen week les gegeven op stage, huiswerk gemaakt, Sinterklaas gevierd en verder lange schooldagen, voor het eerst werken bij mijn nieuwe baantje en een super luie zondag. Gewoon omdat het kan.c1Op stage had ik een aantal tussenuren dus kon ik mooi werken aan opdrachten, gelukkig alles af! – Mijn zusje en zwager kwamen aanzetten met zelfgemaakte gevulde speculaas: GODDELIJK! – Maar er moest ook huiwerk worden gemaakt, gaat het beste onder het genot van een kopje thee.
c2Pakjesavond bij ons thuis. Wat een bult! – Drie chocolade letters, waar zal ik beginnen? – Zondagmiddag ontbijt en bloggen, fijn!c3Ik keek op de webcam van mijn Zweedse stad en zag dat er een bult sneeuw was gevallen! – Een leuk berichtje dat ik van een lezeres kreeg, altijd leuk! – Het was zondag dikkesokken weer. Lekker op de bank met mijn breiwerkje en een kop thee.

Dit was hem weer, tot volgende week. Nog maar twee schoolweken en we hebben Kerstvakantie, ik kan niet wachten!

Liefs, Swaen2 reacties op “Dear Diary #13”    10 december 2013

    Wat een fijn blogje! Heerlijke, gezellige, geniet foto’s! Al dat lekkers nomnom.. en wat een leuk compliment:)!    10 december 2013

    Zelfgemaakte speculaas klinkt heerlijk!