DIY Travel Journal | Liefs, Swaen
20 januari, 2015 | Geplaatst in I MADE, STATIONERY, TRAVEL

2015-01-05 13.29.56 (Large) textVoor Sinterklaas had ik een reisdagboek gekregen. Nou had dat boekje een hele leuke binnenkant maar over de buitenkant was ik iets minder te spreken. Nu heb ik dat opgelost door er gewoon een nieuwe buitenkant om te maken! Ik heb heel veel plaatjes uit de Flow bijeen in een grote map en toen ik die doorbladerde vond ik vellen met oude postzegels. Die zijn wel zo leuk voor een reisdagboek. Zie je ook de mooie van Australië?

travel diary

2015-01-05 13.15.47 (Large)Ik knipte een bruin vel papier op maat van het boekje en begon met het neerleggen van alle postzegels. Na heel wat heen en weer geschuif zaten ze allemaal te plek. Er zitten ook een aantal echten bij, die ik bewaard heb van post, maar de rest komt allemaal uit de Flow. Zie je die grote oranje van Nederland? Dat is een dame in Friese klederdracht, zo heb ik altijd een stukje Friesland bij me.

Mijn vader kwam later nog aan met een stukje plakplastic, dus nu is mijn boekje ook echt bestand tegen reizen. In het boekje zit ook een handige checklist en op iedere pagina staat een mooie spreuk die met reizen te maken heeft. Nog maar 3 weken en ik ben weg, wat gaat dat snel!

2015-01-05 13.24.49 (Large)

 4 reacties op “DIY Travel Journal”  20 januari 2015

  Heel mooi ‘opgefleurd’ (kan je dat zo zeggen?). Op deze manier is het ook veel persoonlijker vind ik. Het doet mij er trouwens aan herinneren dat ik nog ergens een postzegelverzameling heb (ik denk bij mijn ouders thuis).  21 januari 2015

  Oh wauw, wat super gaaf dit. Leuk opgepimpt :)
  Altijd leuk zulke boekjes. Ik heb zelf een boekje met vanalles erin van mij en M. vakantie foto’s, kaartjes, bios kaartjes en van alles.  23 januari 2015

  Super gaaf zo, Swaen! Ik ben benieuwd hoe het ding eruitziet wanneer je het steesd weer een beetje vult wanneer je daar bent, in Australië. Ga je ons dan regelmatig een update geven over wat er allemaal in je boekje is geplakt? =D  9 februari 2015

  Heel mooi! Ik heb dit de afgelopen vakanties ook gedaan. Ze zijn lang niet zo leuk geworden als deze!