En dan ben je 22 | Liefs, Swaen
09 februari, 2016 | Geplaatst in SWAEN

Ja jongens, gisteren was ik jarig. Ik had het het hele weekend al gevierd want mijn kamer is te klein om al het bezoek in één keer te hosten. Op vrijdagavond zaten er achttien mensen in mijn kamer, achttien! Nooit gedacht dat het zou passen maar daar ben ik nu dus ook weer achter. Op zaterdag kwamen er weer familie en vrienden en was het heel gezellig. En gisteren moest ik naar college voor een aantal uurtjes en was ik verder thuis bij mijn lief, die die dag vrij was!

img_20160209_165935.jpg

Bij verjaardagen horen cadeautjes en taart. Ik had donderdag de hele dag in de keuken gestaan en 4 taarten gebakken. Ik heb nog een halve chocoladetaart over, telkens als ik er wat van eet voel ik me jarig. En ook telkens als ik dit leuke blik thee zie voel ik me weer jarig! Mijn lieve zusje en haar vriend gaven het me en er zitten echt zoveel smaakjes in, ik word er blij van. Van mijn schoonzusje kreeg ik het kaarsje en het plantje (een aloë vera), en samen prijken ze nu op mijn tafel.

En dan het allerleukste cadeau: samen met mijn lief ga ik naar Londen toe! In de voorjaarsvakantie gaan we twee daagjes, ik heb er zo’n zin in want het is al bijna! We gaan met de boot dus ik hoop op rustig weer want ik heb geen zin in zeeziekte. Hebben jullie trouwens nog tips? Want omdat we er maar zo kort zijn willen we er alles uit halen.

Liefs, Swaen2 reacties op “En dan ben je 22”    9 februari 2016

    Gefeliciteerd! Wat super leuk dat je naar Londen gaat! Dat is echt een hele leuke stad! Op mijn blog vind je verschillende tips maar mocht je nog vragen hebben of iets specifieks willen weten kun je me altijd een berichtje sturen! Ik ben er al een aantal keer geweest en het is echt mijn favoriete stad :-)

    Swaen

    februari 10th, 2016

    Dankjewel Lesley! Ik ga zo eens op je blog op zoek naar een aantal goede tips!