First day of work | Liefs, Swaen
16 februari, 2015 | Geplaatst in TRAVEL

boathouse

Ik heb mijn eerste werkdag gehad! Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst een shift gewerkt. Ik kwam daar en eigenlijk werd ik gelijk aan het werk gezet. Het is geen moeilijk werk, ik hoef alleen maar tafels af te ruimen en te zorgen dat het er netjes en opgeruimd uitziet. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen maar zijn er zo’n 4 of 5 meiden die hier mee helpen. De gasten doen hun bestelling aan de kassa en halen ook zelf hun eten op, scheelt mij weer heel wat lopen.

Overall impression was echt goed, een leuke tent, aardige collega’s en lekker buiten zijn. Zeker in de zomer is het echt geen straf, gelukkig komt er zo nu en dan een briesje van de Yarra River waar het Boat House aan ligt. En, als ik alles goed heb begrepen, verdien ik ook nog eens heel goed, zo’n $21.00 dollar per uur! Zouden ze in Nederland eens moeten doen in de horeca.

Het geeft een fijn gevoel dat ik alles in de eerste week dat ik hier ben al geregeld heb, nu kan ik gewoon aan de slag met alles en hoef ik eigenlijk nergens meer over in te zitten. Lekker genieten nu.

Ik ben benieuwd wanneer ik weer werk, hopelijk vrij snel want extra geld verdienen is altijd leuk!

Liefs, Swaen

Klik hier voor de website van The Fairfield Park Boat House

boathouse2 (Large) boathouse3 (Large) boathouse 4 (Large)5 reacties op “First day of work”  16 februari 2015

  Wat ziet dat er leuk uit zeg! En lekker dat je eigenlijk alleen maar hoeft af te ruimen enzovoort, scheelt inderdaad weer een hoop lopen haha!

  Swaen

  februari 16th, 2015

  Gelukkig hebben ze ook nog een lift voor de borden, scheelt ook weer traplopen!  16 februari 2015

  Ziet er goed uit, wat een leuke tent! Je werk klinkt ook prima, mooi salaris. Hopelijk kan je er snel weer aan de slag!

  Swaen

  februari 16th, 2015

  Ik heb het zo getroffen geloof ik!  16 februari 2015

  Wow, dan verdien je inderdaad best lekker zeg! Ik werkte vroeger ook in de horeca en aan het eind van de maand had ik meestal meer geld uitgegeven aan het gezellig stappen met collega’s na werktijd, dan dat ik kreeg aan loon.
  Fijn dat je het leuk hebt gehad de eerste dag. Het is gewoon heel fijn als de eerste dag gewoon goed is en dat je je welkom voelt.