Goed gemutst | Liefs, Swaen
25 januari, 2016 | Geplaatst in I MADE

2016-01-25-03.26.43-2.jpg.jpg

Hè, alweer een muts? Ja, alwéér een muts! Maar dit keer ook een paar handwarmers er bij, voor het geheel. Ik was in de kerstvakantie op de Bazaar in Beverwijk en daar kocht ik een bol bijzondere wol. Ik had er nog niet gelijk een idee bij maar dat zou vast nog wel komen.

De dag erna had ik zin om iets te gaan maken en vond ik een simpel patroon voor een muts, weer een andere dan dat ik al eerder gemaakt had. De muts was echt zomaar gehaakt, het is een super simpel patroon maar dat maakt het juist zo leuk!

2016-01-25-03.26.43-1.jpg.jpg

Ik had nog genoeg wol over van die mooie bol dus ik heb er ook een paar handwarmers bij gebreid. Het kleurverloop van het garen geeft een leuk effect, twee gelijke handwarmers zijn ook maar zo standaard. Nu heb ik nog een klein beetje over van het garen maar ik heb nog geen idee wat ik er van ga maken. Misschien wel een hoofdband, of iets totaal anders. Iemand nog een goed idee?

Mocht je interesse hebben in deze muts en handwarmers, laat het me weten! Ze zijn namelijk te koop.2 reacties op “Goed gemutst”    26 januari 2016

    Wat leuk geworden met die wol! Heel apart effect :) Misschien nog een sjaal? Of heb je daar te weinig wol voor over?    4 februari 2016

    Oh ik vind het een erg leuk setje!