Groei, groei, bloei? | Liefs, Swaen
30 mei, 2015 | Geplaatst in HOME & GARDEN

Plantjes! Toen ik thuis kwam uit Australië vond ik een zakje met zaadjes. Dezen had ik gekregen op een bruiloft in januari en ze lagen steeds maar op mijn bureau. Op datzelfde bureau stond een grote weckpot die eens vol zat met snoepjes maar waar nu alleen nog een paar snoeppapiertjes in zaten. Dus besloot ik hier de zaadjes in te zaaien, want die pot is ook een mooie kas.poppiesEn kijk eens wat een verschil! De plantjes groeien als kool en ik hoop dat dat zo door gaat! Ik ben zo benieuwd wanneer ze beginnen te bloeien, al ben ik bang dat dat nog wel een aantal weken zal duren. Ik las namelijk dat klaprozen zo’n 40 centimeter hoog worden. I’l keep you posted!6 reacties op “Groei, groei, bloei?”  30 mei 2015

  Oooh wat schattig, de plantjes in die kleine potjes!  30 mei 2015

  Oh wat leuk dat ze zo gegroeid zijn! Ik heb ook ooit een poging gewaagd, en was zo blij toen de zaadjes uitkwamen, maar daarna gebeurde er eigenlijk niets meer en zijn mijn plantjes een stille dood gestorven :( Misschien moet ik binnenkort toch nog maar eens een poging wagen!  30 mei 2015

  Ik heb mijn cactus laten doodgaan. Moet ik meer zeggen? Die dingen zijn onverwoestbaar… Maar blijkbaar niet voor mij!  1 juni 2015

  Hihi, leuk is dat hè. Ik had vorig jaar pepers laten groeien maar helaas zijn ze dood gegaan (ben er heel slecht in)  1 juni 2015

  Oh wat leuk om de plantjes in zo’n pot te planten! Erg leuk!  1 juni 2015

  Ohhhh wat leuk gedaan! Ik ben nu al benieuwd naar de volgende update, hopelijk staan er dan rozen in!