Haaksels | Liefs, Swaen
11 december, 2014 | Geplaatst in I MADE

Degenen die mij op Instagram volgen zien ze zo nu en dan al voorbij komen: foto’s van haakwerkjes, soms af en soms nog in wording. Sinds ik in de zomer een aantal vrolijke kleurtjes kocht heeft het haakvirus mij gegrepen. In oktober kreeg ik een nieuwe telefoon, een Sony Xperia Z3 Compact. Ik had er eerst nog geen hoesje voor dus ik haakte er gewoon eentje, al was het wel prutsen want ik was eerst meer van het breien. Maar het is gelukt en eigenlijk voldoet dat hoesje me heel goed!

2014-10-28 16.17.32

Inmiddels heb ik er al een aantal gehaakt. Als extra Sinterklaascadeautje heb ik mijn ouders ook beide eentje gegeven en kon ik mooi oefenen met haken. Het linker hoesje op de foto hieronder is voor mijn mama, hij moest nog wel afgehecht worden maar ze is er erg blij mee. De middelste is mijn eigen, die ik al bijna in de was wil gooien. En de linker is die voor mijn papa, dit was mijn enige mannenkleur! Misschien moet ik daar maar eens in investeren.

telefoonhoesjesNu heb ik net nieuwe wol gekregen, dus er moet een nieuw project komen. Geen telefoonhoesje, die worden mooier met katoen. Ook ben ik nog bezig met een paar sokken, maar ik weet niet goed hoe ik verder moet. Ik denk dat ik in de kerstvakantie bij iemand hier in het dorp langs ga om te vragen of zij mij wil helpen, ik heb namelijk gehoord dat ze zowat een paar sokken per dag breit!

Liefs, Swaen

 3 reacties op “Haaksels”  11 december 2014

  Wat leuk om te zien. Heb nu ineens weer zin om mijn breiwerkje op te pakken. :)  11 december 2014

  Gaaf dat je dat gewoon zelf maakt!  18 december 2014

  Zo tof! Ik wou dat ik zo goed kon breien (ahum: uberhaupt kon breien!)