Happy New Year | Liefs, Swaen
03 januari, 2015 | Geplaatst in SWAEN, TRAVEL

Oké, ik ben er een beetje laat mee maar dat maakt het niet minder gemeend! Ik wens jullie een heel gelukkig nieuw jaar waarin jullie allerlei mooie nieuwe avonturen mogen beleven. 2015 is voor mij het jaar van Australië (nog maar 4 weken!!).

new year

In de vakantie heb ik heel erg rustig aan gedaan. Ik ben veel aan het breien geweest, ik ben een dagje naar Zwolle geweest met mijn lief en met de kerst hebben we heerlijk gegeten bij onze beide families. Nu is het helaas alweer ten einde, morgen gaat mijn lief terug naar Terschelling en ik ga me storten op mijn schoolwerk. Ik heb het deze vakantie een beetje genegeerd, iets wat niet helemaal de bedoeling was.

En over vier weken al naar Australië dus! Het plan was eerst dat ik daar vrijwilligerswerk op een school ging doen, maar dat lijkt nu erg moeilijk te worden. Daarom ben ik me een beetje verder aan het oriënteren. Ik zou ook wel in een winkeltje of in een restaurant/bar willen werken. Daar praat ik veel Engels, en ik ben er tenslotte om mijn Engels te verbeteren. Hebben jullie ideeën over wat ik daar kan doen? Ik hoor ze graag!

Liefs, Swaen

source

 2 reacties op “Happy New Year”    5 januari 2015

    Voor jou natuurlijk ook een happy happy 2015! En zooo gaaf dat Australië op je wacht, tof dat je dat gaat doen! Bij mij komt ook het eerst winkeltjes en horeca in me op… strandtentjes maybe?    23 januari 2015

    Wat onwijs gaaaf dat je bijna naar Australië gaat! Lijkt me zo onwijs tof land! Ik blijf je blog volgen, ben benieuwd naar je avonturen down under!