Hi there! | Liefs, Swaen
12 januari, 2016 | Geplaatst in SWAEN

Hier ben ik weer! Ineens, zomaar uit het niets, had ik weer zin om een berichtje te schrijven. Die zin die was even weg, maar het kan zomaar zijn dat ‘ie voor een langere tijd weer terug is.

Ik had het een beetje druk met school en werk en ondertussen ging ik helemaal op in mijn favoriete hobby: haken en breien. Ik heb ontzettend veel mutsen gehaakt, een paar sokken gebreid en een sjaal gebreid voor mijn zusje. Verder was ik regelmatig bij de bootjes te vinden en leefde ik het studentenleven.

In de kerstvakantie kwam een vriendin uit Australië een weekje langs. Samen hebben we allemaal Nederlandse dingen gedaan, zoals schaatsen, snert maken en eten, boerenkool eten, op klompen lopen (ja, dat doe ik echt als ik bij mijn ouders ben, veel gemakkelijker op het erf). En als afsluiting van 2015 vierden we feest op het strand bij Scheveningen en doken we de volgende ochtend de zee in. Samen met 10.000 anderen!

dsc_2160.jpg

Wij zijn het jaar dus lekker fris begonnen, hoe Nederlands wil je het hebben. En nu is alles weer back to normal. Vorige week zat ik aardig aan huis gekluisterd vanwege de ijzel, maar nu kan ik overal weer heen zonder er als een hertje op glad ijs uit te zien.

Over het bloggen kan ik nog geen uitspraak doen, ik blog wanneer ik wil en als ik er zin in heb. Zoals nu dus. Tot snel!0 reacties op “Hi there!”