I made… two bunnies | Liefs, Swaen
04 september, 2015 | Geplaatst in I MADE

Vorig jaar kregen mijn buren een tweeling, en een paar weken terug werden de twee mannetjes één jaar! Ik vond dat ze een cadeautje verdienden en ben aan het speuren gegaan op Pinterest. Het viel me tegen hoe gemakkelijk ik een geschikt cadeautje voor de mannen kon vinden. Waren ze in de winter jarig geweest dan had ik mutsjes voor ze gemaakt, maar dat is natuurlijk niets voor midden in de zomer. Toen kwam ik ineens dit voorbeeld tegen, met, jawel, het patroon!

Knipsel

Ik heb het patroon een klein beetje aangepast, want ik was natuurlijk weer te laat op het idee gekomen om iets te gaan haken. De oortjes heb ik zelf bedacht en ook het oogje is iets anders. Maar wat was dit leuk om te maken zeg. Eigenlijk heel erg gemakkelijk, ik had nog nooit eerder een knuffel gehaakt maar na een beetje prutsen had ik het door. Dus haakte ik de hele dag door. En de volgende dag ook, want ze moesten natuurlijk wel twee knuffeltjes hebben.

wpid-img-20150820-wa0008.jpg

En dit zijn ze geworden! Ik vind ze zelf erg schattig, en mijn buurjongetjes waren het er mee eens want er werd gelijk mee geknuffeld, aan getrokken en eentje had hem zelfs al half in de mond. Ach, ze kunnen in de wasmachine hoor.

wpid-img-20150820-wa0007.jpg

Mocht je ze zelf ook willen maken dan kun je ze vinden via mijn Pinterest pagina of via deze link. Ik denk dat ik ze nog wel vaker ga maken, dan mét oren. Want die zijn stiekem ook wel heel erg leuk.

Liefs, Swaen

 4 reacties op “I made… two bunnies”


  Nynke

  4 september 2015

  Ze zijn prachtig en er wordt nog steeds geknuffeld! Ook goed vast te houden!  4 september 2015

  Wat een schatjes zeg! Echt superleuk. En ook heel origineel en echt anders dan weer iets van de Intertoys.  4 september 2015

  Wat een leuk cadeautje! Helemaal leuk omdat je ze zelf hebt gemaakt :)  5 september 2015

  Wat een cuties! =D