Sukin Natural Deodorant | Liefs, Swaen
19 april, 2015 | Geplaatst in BEAUTY

sukin (Large)Iedereen gebruikt deodorant, en toen mijn vertrouwde Dove op was besloot ik op zoek te gaan naar wat anders. Bij mij in de straat zit een Chemist Warehouse, een reusachtige drogisterij met alles van make-up en shampoos tot pillen voor alles. Bij de deo’s zag ik dit flesje staan, een natuurlijke deodorant van het merk Sukin, en ik besloot hem eens te proberen.

Ik had dit merk al eerder zien staan, er zijn namelijk ook shampoos, conditioners, crèmes, lotions en ga zo maar door: allemaal zo natuurvriendelijk mogelijk gemaakt. Ik had de shampoo en een crème eens geprobeerd bij een vriendin en vond ze erg fijn, maar aangezien ik zelf al shampoo en crème had besloot ik ze niet te kopen. Alles moet namelijk ook weer mee naar huis en beauty producten zijn over het algemeen zwaar. 
sukin 3 (Large)Het gave aan deze deodorant vind ik deze lijst met no’s, dit laat zien dat ze hun best hebben gedaan om het zo ‘goed’ mogelijk te maken. Het geurtje is ook erg lekker, een mix van mandarijn en lavendel. Het flesje heeft een gewone verstuiver, je hebt wel de kans dat je oksels nat zijn als je meer dan één keer sprayt. Maar aangezien het geen slechte stoffen bevat voor kleding, kun je het daar ook op spuiten. De geur blijft lang hangen en toen ik het een warme dag gebruikte gaf het me een fris gevoel omdat je zo nu en dan een vleugje van de geur ruikt. Het is geen antiperspirant, dus mocht je meer zweten dan is deze deodorant misschien niet de juiste voor jou.

Het is dat ik niet meer dan 20 kilo mee naar huis mag nemen, anders had ik hier wat van gekocht. Gelukkig heb ik ook een webshop gevonden die naar Nederland verstuurt, hier ga ik thuis eens even goed naar kijken!

Liefs, Swaen

 5 reacties op “Sukin Natural Deodorant”  20 april 2015

  Nog nooit van gehoord! Lijkt me fijn.  20 april 2015

  Hmmm de combinatie van mandarijn en lavendel klinkt echt heerlijk <3 Fijn dat het ook een natuurlijk product is. Super om via jouw artikel weer een nieuw merk te ontdekken!  20 april 2015

  Haha, dit ziet er echt heel leuk uit! Ik ken dit merk niet dus ik ga het even opzoeken.  20 april 2015

  Oeh, het klinkt heerlijk! Helaas heb ik wel echt een anti transpirant nodig..


  Linda

  3 augustus 2015

  Heerlijke deodorant, ik gebruik hem sinds 2012, toen ik hem ontdekte in Nieuw-Zeeland. Ik bestel hem altijd via netpharmacy.co.nz. De website echemist.co.uk meldt dat ze de deo niet kunnen shippen buiten de UK?