This month was a good one #4 | Liefs, Swaen
03 juni, 2015 | Geplaatst in DIARY

thismonthwasagoodoneHoewel ik deze maand maar weinig berichten heb gepost, heb ik echter meer dan genoeg gedaan! Zo kwam ik thuis uit Melbourne, moest ik ineens weer fulltime naar school, ging ik naar Terschelling en fietste ik een rondje Friesland.

♥ Ik kon mijn lieve vriendje en familie weer een knuffel geven, wat heb ik dat gemist!

♥ Met mijn schoonfamilie zijn we een weekendje naar de Weerribben geweest. Kanoën, lekker eten en koukleumen in de tent, want wat was het fris. J. en ik waren sportief en zijn er op de tandem heen gegaan, hadden we toch een beetje training.

♥ Mijn lieve papa en mama waren 25 jaar getrouwd! In onze achtertuin hadden we een grote tent en daar hadden we ’s avonds een groot feest in met een leuk bandje. Super leuk om alle mensen weer te zien die ik al tijden niet gezien had.2015-05-23 17.47.09

♥ Samen met J. fietsten we de Elfstedentocht. Ja, voor de 4e keer fietsten we samen op onze tandem een rondje Friesland op Pinkstermaandag. Ik vond het best zwaar, want veel heb ik niet kunnen trainen. En dan is 240 kilometer niet niks!

♥ Ik heb mijn afstudeerbekwaamheidsassessment gehaald! Klinkt als een hele mond vol, maar het houdt in dat ik aan mijn laatste stage mag beginnen en aan het afstuderen mag. Hier schrijf ik later nog meer over, want het gaat nét even anders worden.

♥ Ik kon een jurkje aan zonder legging of panty! Moet gevierd worden!

♥ Ook ben ik begonnen met een huizenjacht, want nu ik in Melbourne op mezelf heb gewoond wil ik dat hier ook. Plus dat het voor mij meer dan een uur reizen is met de bus naar school. Helaas nog niet veel geluk, maar ik kijk rustig door.

♥ In het laatste weekend van mei ging ik naar Terschelling toe om J. op te zoeken. Wat was dat een heerlijk relaxed weekend! Leuke mensen, mooi weer op zaterdag en natuurlijk wakker worden naast mijn lieve vriendje. 2015-05-30 13.33.49

Helaas weinig foto’s in dit overzichtje, maar op mijn Instagram staan er meer. Ook ben ik best actief op Snapchat (swaenkieft), al moet ik dat eigenlijk niet doen. Ik moet namelijk nog weer even druk aan de slag met school, over twee weken beginnen de tentamens. 3 weken lang… Hier wordt niemand vrolijk van, maar ik ga mijn best doen. En daarna is het zomervakantie! Hebben jullie al plannen?

Liefs, Swaen3 reacties op “This month was a good one #4”  3 juni 2015

  Heerlijk om thuis te komen en allemaal leuke dingen te doen, genieten van vrienden, familie en vriendje :)  3 juni 2015

  Echt super dat jullie de Elfstedentocht hebben gefietst (voor de vierde keer!).  4 juni 2015

  Heerlijk he een jurkje zonder legging. En jaa heerlijke gefietst! Echt gek dat je zo snel weer terug bent!