This month was a good one #5 | Liefs, Swaen
02 augustus, 2015 | Geplaatst in DIARY

thismonthwasagoodone

Vorige maand niet geweest, maar nu is ‘ie er weer. Net als ik! Ik heb een paar heerlijke weken vakantie gehad en ik ben druk aan het klussen, maar daar komen nog berichtjes over. Voor nu eerst een paar dingen die mij blij maakten deze juli.

♥ In de tentamenweek die ik had heb ik alle tentamens gehaald!

❤ Ik kreeg de sleutels van mijn kamer, aan het einde van de vakantie ga ik op mezelf wonen.

♥ J. en ik zijn heerlijk weg geweest naar Zweden, onze Volvo heeft ons overal gebracht en we hebben de mooiste dingen gezien en gedaan.

07-15 1

❤ Ik zag eindelijk mijn gastgezin weer, wat een heerlijk gevoel was dat.

♥ Toen we weer thuis waren ben ik een aantal dagen met papa aan het klussen geweest en het meeste is nu al gedaan.

Dit waren heel kort een paar dingetjes waar ik erg blij van werd. Hopelijk komen er snel weer berichtjes online, daar kan ik nu nog niets over zeggen. We zien wel! Vanaf maandag ben ik een paar weken aan het werk en ben ik druk met verhuizen. Tot snel!

Liefs, Swaen1 reactie op “This month was a good one #5”    3 augustus 2015

    Heerlijk dat je straks je eigen plekkie hebt :) Mooie fijne puntjes!