This month was a good one #6 | Liefs, Swaen
02 september, 2015 | Geplaatst in DIARY

thismonthwasagoodoneDe maand augustus is echt voorbijgevlogen voor mijn gevoel. Ik heb zoveel gedaan. Zo werkte ik veel in een hotel, ging ik verhuizen én kreeg ik een nieuwe baan! Allemaal fijne dingen dus, inmiddels woon ik een aantal weken in mijn huisje en het bevalt me echt heel erg goed. 

♥ Met J. ging ik een dagje naar Texel. Zijn ouders waren daar met hun zeilboot en aangezien ik nog nooit op Texel was geweest hebben we ze een dagje opgezocht. Het weer was perfect en ik heb in de zee gezwommen! De rest vond mij maar raar…

2015-08-02 15.11.33

♥ Samen met mijn ouders en mijn lief klusten we veel in mijn kamer, alle kozijnen en muren hebben een nieuw kleurtje gekregen. En natuurlijk moesten alle meubels er in, dat was best een klus want ik woon op drie hoog en er is geen lift.

2015-07-30 11.15.35

♥ Ik sliep voor het eerst een nachtje in mijn kamer! Dit vond ik toch wel een beetje spannend, maar het viel me reuze mee.

♥ Samen met J. ging ik een aantal keer zeilen met de Staverse jollen. Soms samen op een boot en een ander moment weer beide op één. Had ook wel wat. Onderstaande foto maakte ik toen we beide met een jol over het IJsselmeer voeren. De ene had motorpech en moest eerst gesleept worden maar aangezien zeilen veel makkelijker is met een zeilboot ging J. zeilen en motorde ik er achteraan.

2015-08-22 16.37.13

♥ Ik had mijn eerste dag op mijn nieuwe werk. Ik heb sinds het begin van het schooljaar een aanstelling als docent Engels gekregen op een agrarisch MBO in Leeuwarden en het voldoet me echt heel erg goed. Maar één dag in de week, maar dan valt het ook nog goed te combineren met mijn opleiding.

♥ Ik ging ook voor het eerst eens met mijn moeder zeilen, ik vond het echt super leuk om haar te laten zien wat ik zo geweldig vind. Knipsel

♥ Ik werkte veel aan mijn verslaving: haken. Ik ben ondertussen bezig met een sprei en met een tas. Maar er staan alweer genoeg projecten te wachten!

♥ De eerste schooldag van het HBO was eindelijk ook weer daar. Erg leuk om al mijn vrienden weer te zien en ik heb vertrouwen in het nieuwe schooljaar. We gaan knallen!

Zijn jullie inmiddels ook allemaal weer  begonnen na de zomervakantie? Wat was dat eerst wennen hè! Maar stiekem is het ook wel weer lekker om vol aan de bak te gaan. Succes allemaal!3 reacties op “This month was a good one #6”  2 september 2015

  Leuk overzicht :) fijne maand! Succes met je nieuwe baan en het nieuwe schooljaar!
  Benieuwd naar de dingen die je gaat haken, wil dat ook graag nog eens leren.  3 september 2015

  Wat een leuke dingen allemaal! Gave foto van jullie op de zeilboot!  3 september 2015

  gezellig allemaal!