Update | Liefs, Swaen
13 mei, 2015 | Geplaatst in SWAEN

Hi allemaal!

Er zijn een paar kleine probleempjes met mijn site en op het moment ben ik heel hard bezig om ze op te lossen! Mijn reactiebox was ineens weg, nu heb ik er alweer een nieuwe op gezet maar ik ben hier nog niet helemaal blij mee.

Ook ben ik inmiddels weer druk met school, het is echt te merken dat ik niet meer in Australië zit… En wat mis ik het! Ik wil het liefste nú terug naar Melbourne, want ik heb het gevoeld dat dat mijn thuis is. Maar eerst school dus, ik doe mijn best deze periode nog even te knallen en er uit te halen wat er in zit.

Ook ga ik knallen tijdens de Elfstedentocht, deze is Pinkstermaandag alweer. 240 km fietsen! Ik had hier helemaal nog niet voor getraind, maar dat kan nu dus lekker met dit fijne weer.

Dus, niet gevreesd! Ik kom wel weer terug hoor! Het is alleen niet zo stimulerend dat mijn site niet mee werkt. Heeft iemand hier een idee voor? Tot snel!

Liefs, Swaen

selfie4 reacties op “Update”  13 mei 2015

  Yay, kan nu reacties achterlaten haha :). Wauw 240 km fietsen, succes! Liever jij dan ik, haha.  13 mei 2015

  Aaah dat is zo stom als dingen op je blog niet zo gaan zoals ze moeten (ik heb er ook echt de ballen verstand van). Heerlijk trouwens, dat je zo fijn aan het fietsen bent. Heel fijn om te doen met dit mooie weer!  13 mei 2015

  Oe, dat klinkt niet zo best! Dat heeft zeker iets te maken met die plug-in die je wilde installeren? Nou ja, ik kon je er toen al niet mee helpen en nu nog steeds niet. Sorry, ik hoop dat je eruit komt! En succes met trainen en schoolwerk, in de tussentijd! ;)  25 mei 2015

  Als er iets mis zou gaan met mijn site zou ik ook meteen in paniek zijn. Heb totaal geen kaas gegeten van alle html achtige dingen ;) Maar reacties gaan weer prima geloof ik :)

  Succes vandaag met het fietsen (of was het nou gisteren?)