Weekly Photo’s Week 22 | Liefs, Swaen
03 juni, 2013 | Geplaatst in SWAEN

weekly photos bannerHet was een tijdje stil op de blog want ik zat in Londen! Het was echt zo gaaf! Helaas ben ik nu weer thuis en moet ik vol aan de bak want school hield er geen rekening mee dat we allemaal in Londen zaten. Nu moet ik woensdag allerlei verslagen en dergelijke inleveren. Maar in de kleine pauzes die ik mezelf gun (na 42 minuten leren 12 minuten pauze) probeer ik wat blogjes te lezen (mijn Bloglovin’ staat op 784 ongelezen berichten!) en berichtjes te schrijven. Nu eerst een update van mijn week in Londen, dit is alles wat ik op Instagram zette, dus misschien heb je ze al gezien. Er komen vast nog wel meer foto’s van mijn reisje!

11. Ik zat te leren op mijn kamer toen de zon ineens zo heerlijk naar binnen scheen vorige week zaterdag. 2. Mijn lieve konijntje. 3. Koffer inpakken voor Londen!

24. Op Schiphol! Hier een aantal van mijn lieve vriendinnetjes. 5. Na een lange dag reizen moe op bed in ons appartement, en wat was het een heerlijk bed! 6. De eerste avond lieten we pizza’s komen en keken we Finding Nemo.37. De voorkant van ons mooie huisje! Is het niet een schatje. 8. Als echte toeristen aan de fish and chips, lekker! We waren hier een dag op Camden Market. 9En ´s avonds aan het Boterbier! Ik was namelijk bij de Harry Potter Studios en ik kon dit natuurlijk niet laten staan. Wat een prachtige tour was daar, ik beveel het aan. Wel voor Harry Potter-gekken :)
410. Starbucks! Helaas was mijn naam iets te moeilijk, op de beker stond namelijk Simon Hilthred… 11. Wie Londen zegt, zegt shoppen! Op woensdag heb ik de hele dag in Oxford Street rondgehangen met mijn vriendinnen. De meeste tijd was bij de Primark. 12. Op donderdag deden we met mijn groepje een sightseeing tour door Londen. We konden op verschillende plaatsen uitstappen, en dat deden we dus ook. Hier de Big Ben.513. Nog maar eens naar de Starbucks, ik had een Vanilla Latte, en ze hadden mijn naam goed geschreven! 14. Op vrijdag hadden we een verplichte activiteit van school, we gingen Harrow School for Boys bezoeken, een school uit 1574. Op de foto de bibliotheek van de school. 15. En toen moesten we zaterdagochtend ineens het huis uit, veel vroeger dan we hadden gedacht. Ik wilde een foto maken van de koffers maar toen sprong een klasgenoot er nog net voor. Is het geen plaatje.
616. Bye bye Barlby Gardens. Ons thuis voor een week. 17. In alle haast waren we niet toegekomen aan ontbijt. Gelukkig zat er vlakbij een restaurantje waar ze English breakfast verkochten. Wat was het heerlijk!

We hebben nog een hele tijd op het terrasje gezeten daar want de zon ging heerlijk schijnen. Gelukkig hadden we alle tijd want ons vliegtuig zou pas om half 7 gaan. Op Heathrow hebben we nog heerlijk buiten gezeten in de zon en we vermaakten ons ook wel toen we door de douane waren. Het vliegen ging super snel en een half uur voor de geplande aankomsttijd. Toen konden we gelukkig de 21 uur trein nemen en was ik 23 uur op het station. Gelukkig haalde mama mij op en was ik half twaalf weer thuis, nog bijpraten met iedereen en toen maar snel slapen. Gisteren heb ik uitgeslapen en heb ik lessen voorbereid voor vandaag.

Vandaag was mijn laatste stagedag alweer, best jammer want ik vond het echt super leuk. Gelukkig ging mijn laatste les echt super goed, een fijne afsluiting dus.

Nu zal ik weer snel verder typen aan mijn verslagen, echt jammer dat het nu ineens zo druk is. Hopen dat ik het red!

Liefs, Swaen12 reacties op “Weekly Photo’s Week 22”